Bel: (085) 20 14 802

Kraakt het na carnaval?

Het beeld dat carnaval voor hele volksstammen uit Brabant en Limburg bij de buurvrouw in bed eindigt is bovenslootse onzin. Of in Randstedelijk jargon: het is een hoax, fake news. Toch? Nou….niet echt.

Lees meer

Scheiden: wat kost dat?

Het Scheidingsnetwerk verzorgt uw scheidingsaanvraag al vanaf € 92,50 per persoon, inclusief advocaatkosten en griffierechten, dus geen nare financiële verrassingen. Dat is uitzonderlijk, want een klassieke echtscheidingsprocedure kan flink in de papieren lopen.

Wat zijn normaal de kosten van een echtscheiding en wat betaalt u bij Scheidingsnetwerk? We geven een overzicht van de grootste kostenposten.

Het Scheidingsnetwerk hanteert all-in tarieven, geen verrassingen achteraf.

Lees meer

Scheiden na de skivakantie

De vakantie is weer voorbij. Iedereen is weer opgeladen, vol energie om een nieuw jaar met uitdagingen tegemoet te gaan. Toch? Helaas, voor sommigen is de vakantie het begin van het einde. Het einde van een langdurige relatie of een huwelijk.

Lees meer

Gescheiden met pensioen

Jullie gaan scheiden. Dat is een ingrijpende beslissing met veel gevolgen, zowel emotioneel als financieel. Je weet dat je afspraken moet maken over jullie kinderen, over de alimentatie, jullie huis en over de verdeling van jullie bezittingen. Maar waar je misschien niet direct aan denkt, is het pensioen dat jullie hebben opgebouwd tijdens het huwelijk. Dit opgebouwde pensioen moet namelijk ook verdeeld worden. Je verdeelt het pas wanneer je echt met pensioen gaat, maar je kunt nu al samen afspraken maken over die verdeling.

Lees meer

Wat brengt het regeerakkoord?

Dinsdag 10 oktober presenteerden de lijsttrekkers van VVD, CDA, D66 en ChristenUnie hun regeerakkoord. In de media is er van alles over gezegd, maar wat verandert er op het vlak van echtscheidingen en huwelijk?

Lees meer

Een kind is niet deelbaar

Ongeveer tweeduizend ouders per jaar verliezen het contact met hun kinderen na een echtscheiding. In veel gevallen is het de biologische vader die het onderspit delft, als er problemen ontstaan met de naleving van de omgangsregeling. Wat doet de rechter en wat kan je zelf doen om je recht op omgang met je kind zeker te stellen?

Lees meer

Over Scheidingsnetwerk
Scheidingsnetwerk hanteert ALL-IN tarieven, zodat u niet voor verrassingen komt te staan Wij regelen uw scheiding al vanaf € 92,00 per persoon, inclusief persoonlijk advies van onze scheidingsspecialisten en kosten voor de advocaat en de rechtbank en het convenant.
Contact
Scheidingsnetwerk kunt u bereiken per e-mail:
of telefonisch: (085) 20 14 802