Bel: (085) 20 14 802

janny
Mijn naam is Janny Vonk. Ik ben mediator.

Als mediator kom ik regelmatig conflictsituaties tegen. Vaak ontstaan deze conflicten door verkeerde communicatie of door misverstanden als gevolg van emoties.Ik zie dit ook vaak gebeuren tijdens een echtscheidingsprocedure.

Na werk- en levenservaring te hebben opgedaan in de gezondheidszorg, als mede-eigenaar van een hoveniersbedrijf en als vrijwilliger binnen sportverenigingen, ben ik me gaan verdiepen in Mediation.

Tijdens mijn werkzaamheden heb ik vaak gezien dat er conflicten ontstaan op zowel zakelijk als privé gebied en hoe moeilijk het voor mensen is om in conflicten tot een oplossing te komen.

Door verkeerde communicatie ontstaan er misverstanden met als gevolg een conflict waar emoties en eigenbelang een grote rol spelen. De vraag hoe deze conflicten voor beide partijen bevredigend op te lossen, heeft mij vaak bezig gehouden.

Ik ben nu werkzaam als mediator bij echtscheidingen en relatieconflicten.

Over Scheidingsnetwerk
Scheidingsnetwerk hanteert ALL-IN tarieven, zodat u niet voor verrassingen komt te staan Wij regelen uw scheiding al vanaf € 92,00 per persoon, inclusief persoonlijk advies van onze scheidingsspecialisten en kosten voor de advocaat en de rechtbank en het convenant.
Contact
Scheidingsnetwerk kunt u bereiken per e-mail:
of telefonisch: (085) 20 14 802