Scheidingsnetwerk Breda
vestigingen

SCHEIDEN VOOR EEN VASTE LAGE PRIJS

OP ÉÉN ADRES UW SCHEIDING SNEL EN GOED GEREGELD

Bij het Scheidingsnetwerk vind u alle specialisten om uw scheiding te regelen onder een dak. Wij verzorgen uw scheidingsaanvraag al vanaf €94,50 per persoon, inclusief advocaatkosten griffierechten opmaken van het convenant en indien nodig het ouderschapsplan en alimentatieberekening, dus geen nare financiële verrassingen achteraf. Wij regelen niet alleen uw echtscheiding maar beantwoorden ook al uw vragen over de eigen woning, belasting en pensioen na uw echtscheiding voor een vaste all-in prijs.

Over Ons

“Tijdens mediation is gelijkwaardigheid belangrijk. In kennis en resultaat.”

Ik ben Dieter Veringmeier, mediator bij het Scheidingsnetwerk. Wilt u scheiden op een manier waarop beide partijen tevreden zijn over de afspraken? Dan help ik u graag een toekomst te creëren die bij u past.

Een scheiding is niet niets. U wilt weten wat er op u afkomt, welke stappen u moet ondernemen, wat wettelijke eisen zijn en waar u recht op heeft. Dat zijn dingen die u het best kunt bespreken met een professional. Iemand die op de hoogte is van alle actualiteiten en juridische kaders. Heeft u duidelijkheid over de mogelijkheden en keuzes die u kunt maken? Dan is het van belang te kijken naar wat er gebeurt na uw scheiding. Daarbij is nazorg ook heel belangrijk.

Ik ben een groot voorstander van het gezamenlijk zoeken naar oplossingen. Als u zelf de regie neemt over uw toekomst ligt die niet in de handen van een derde zoals een rechter. Zo blijft u onafhankelijk en zeker van uw toekomst. Blijf daarom altijd samen in gesprek en neem de regie. Dat is in het belang van allebei. In gesprekken met mij staat het belang van u beiden even hoog.
Ik kan alleen samenwerken als iedereen dezelfde informatie heeft.

Is een van u beiden ondernemer, heeft u ingewikkelde huwelijkse voorwaarden, wilt u praten over een goed ouderschapsplan of zijn er andere dingen waar aandacht aan besteed moet worden? Ik help u graag alle kanten te belichten. Zo heeft u niet alleen duidelijkheid heeft over uw situatie, maar kunt u ook goede keuzes maken voor een bestendige toekomst.

 

Geen financiële verrassingen

Het Scheidingsnetwerk hanteert ALL-IN tarieven, zodat u niet voor verrassingen komt te staan U wilt uw scheiding aanvragen? Wij regelen uw scheiding inclusief persoonlijk advies en kosten voor de advocaat en rechtbank en het convenant vanaf €94,50 pp.

OP ÉÉN ADRES UW SCHEIDING SNEL EN GOED GEREGELD VOOR EEN VASTE ALL-IN PRIJS Uniek is dat het Scheidingsnetwerk alle specialismen in huis heeft die u nodig zijn om uw scheiding te regelen. Ons team van ervaren echtscheidingsprofessionals, mediators, advocaten en alimentatie specialisten zorgt ervoor dat al uw wensen op de juiste manier worden omgezet in de noodzakelijke juridische documenten zoals het convenant en ouderschapsplan waarna de advocaat de scheiding kan indienen bij de rechtbank.

EEN SPECIALIST BIJ U IN DE BUURT Het scheidingsnetwerk is een landelijk werkende organisatie met vestigingen verspreide over heel Nederland.

Contact Info
Delen
Contacteer Ons
Menu