Bel: (085) 20 14 802

Mediation

Mediation kan helpen bij de vraag: "Hoe nu verder?"

Vaak gaat scheiden gepaard met emotionele en praktische problemen. Tegengestelde belangen en boosheid maken samen praten vaak moeilijk. Een keiharde en kostbare juridische strijd is vaak het gevolg. Wilt u dit niet? Het kan ook anders, met behulp van een mediator.

Mediation is goedkoper en eenvoudiger dan de gang naar de rechtbank. U bespaart dure advocaatkosten. De oplossing van uw probleem pakt voor beiden beter uit dan een uitspraak van de rechter omdat u samen, met hulp van de mediator, tot een voor u beiden acceptabele oplossing komt. Bij een uitspraak van de rechter voelt één van de partijen zich vaak benadeeld.

Een mediator is onpartijdig en neutraal. Hij of zij kan u begeleiden bij het vinden van de beste oplossing van de puzzel: "hoe nu verder?". Voorwaarde is dat u samen uw best wilt doen om de puzzel op te lossen.

Wij bieden u de mogelijkheid om naast het aanvragen van een offerte voor het regelen van uw echtscheiding ook een offerte voor mediation aan te vragen.

Met het aanvragen van een offerte voor mediation kiest u tevens voor begeleiding bij het oplossen van het probleem "hoe nu verder?". Ook dit is een all-in tarief, zodat u van te voren weet waar u aan toe bent en niet voor nare financiële verrassingen achteraf komt te staan.

meer over de mediator

OFFERTE AANVRAGEN

Over Scheidingsnetwerk
Scheidingsnetwerk hanteert ALL-IN tarieven, zodat u niet voor verrassingen komt te staan Wij regelen uw scheiding al vanaf € 92,00 per persoon, inclusief persoonlijk advies van onze scheidingsspecialisten en kosten voor de advocaat en de rechtbank en het convenant.
Contact
Scheidingsnetwerk kunt u bereiken per e-mail:
of telefonisch: (085) 20 14 802