Bel: (085) 20 14 802

Onze Specialisten

 • Marlene van de Linden, scheidingscoach/familierecht juriste
  Ik ben gedurende ruim 13 jaar als advocaat werkzaam geweest, met als zwaartepunt familie- en arbeidsrecht. Hierin heb ik veel vakkennis en ervaring opgedaan. In de loop van de jaren werd het mij duidelijk dat alleen het juridisch begeleiden van echtscheidingen mij niet meer voldoende bevrediging schonk. Ik had het gevoel dat ik mijn kennis beter kon benutten en heb besloten om mij geheel toe te leggen op het begeleiden van mensen bij hun echtscheiding. Zo kan ik meer aandacht aan de persoonlijke aspecten van een echtscheiding besteden, en in combinatie met mijn kennis en juridische ervaring meer voldoening uit mijn werk halen.
 • Dieter Veringmeier, scheidingscoach
  Sinds 2 jaar werk ik als zelfstandig mediator en scheidingscoach In deze periode ben ik betrokken geweest bij vele echtscheidingen. Meestal gaan de scheidingen vanaf het begin in goed overleg, soms is er meer werk nodig om alle partijen aan tafel te houden. Maar altijd werk ik samen met de partijen om een goed uitvoerbaar en realistisch plan te maken, dat ook na de echtscheiding houdbaar is. Het mooiste resultaat dat ik uit mijn werk kan halen is dat iedereen weer een mooie toekomst kan opbouwen. Samen en respectvol naar de eindstreep, daar ga ik voor. Voor al uw vragen over de huwelijksgoederengemeenschap, alimentatieberekeningen, onderhandelingstechnieken, periodiekverrekenbeding bent u van harte welkom.
 • Leon Veringmeier, scheidingscoach
  Ik ben Leon Veringmeier (1955), getrouwd en vader van twee volwassen kinderen.
  Mijn ervaring met mijn eigen scheiding
  Ongeveer 11 jaar geleden ben ik zelf gescheiden. Deze scheiding eindigde helaas in een vechtscheiding. Hierbij werd mij duidelijk dat een vechtscheiding alleen goed was voor de portemonnee van de beide advocaten. Veel geld armer en een ervaring rijker kwam ik tot de slotsom dat samen scheiden de beste oplossing was geweest. Mijn streven is om de gehele scheidingsprocedure samen met u beiden zo soepel mogelijk te laten verlopen.
 • Janny Vonk, mediator
  Mijn naam is Janny Vonk. Ik ben mediator. Als mediator kom ik regelmatig conflictsituaties tegen. Vaak ontstaan deze conflicten door verkeerde communicatie of door misverstanden als gevolg van emoties. Ik zie dit ook vaak gebeuren tijdens een echtscheidingsprocedure. Na werk- en levenservaring te hebben opgedaan in de gezondheidszorg, als mede-eigenaar van een hoveniersbedrijf en als vrijwilliger binnen sportverenigingen, ben ik me gaan verdiepen in Mediation. Tijdens mijn werkzaamheden heb ik vaak gezien dat er conflicten ontstaan op zowel zakelijk als privé gebied en hoe moeilijk het voor mensen is om in conflicten tot een oplossing te komen. Door verkeerde communicatie ontstaan er misverstanden met als gevolg een conflict waar emoties en eigenbelang een grote rol spelen. De vraag hoe deze conflicten voor beide partijen bevredigend op te lossen, heeft mij vaak bezig gehouden. Ik ben nu werkzaam als mediator bij echtscheidingen en relatieconflicten. Opleiding: Mediation Educatie Centrum, opleiding tot NMI gecertificeerd Mediator. Lid van: Nederlandse Mediators vereniging, NMv,MfM. Ingeschreven: ADR International Register, ADR associate certified mediator.

Over Scheidingsnetwerk
Scheidingsnetwerk hanteert ALL-IN tarieven, zodat u niet voor verrassingen komt te staan Wij regelen uw scheiding al vanaf € 92,00 per persoon, inclusief persoonlijk advies van onze scheidingsspecialisten en kosten voor de advocaat en de rechtbank en het convenant.
Contact
Scheidingsnetwerk kunt u bereiken per e-mail:
of telefonisch: (085) 20 14 802